Konsultaatio

”Antti Ervastin kanssa on luonteva tehdä yhteistyötä. Hän ei pelkää tarttua haasteisiin ja on innolla mukana kehittämässä uutta. Antin kanssa on myös helppo keskustella ja reflektoida asioita. Häneltä saa ajatuksia ja ideoita omaan työhönsä ja sen kehittämiseen. Antti on innovatiivinen yhteistyökumppani.”

Katri Tuomainen Terveydenhoitaja, seksuaaliterapeutti

Konsultaatio

Empatiakyky on todellinen, luontainen työkalu. Tarvitsetko lisää työkaluja ja osaamista omassa työssäsi?

Tarjoan vankalla ammattitaidolla ja monipuolisella osaamisella pohjustettuja konsultaatiopalveluita esimerkiksi seksuaalisuuteen, sukupuolisuuteen, parisuhteeseen, monisuhteisiin, perhesuhteisiin, traumaan ja traumatisoitumiseen, kiintymyssuhteisiin, työssä jaksamiseen, myötätuntouupumiseen sekä moniin muihin alueisiin liittyvistä aiheista.

Konsultaatiotapaamisten aikana pohdimme ja tutkimme yhdessä työhösi liittyviä, sinulle ajankohtaisia teemoja. Tapaamisten tavoitteena on selkiyttää työtäsi, lisätä ammatillisen työkalupakkisi sisältöä sekä pohtia työotteesi kehittymistä. Tarjoan konsultaatiota joko henkilökohtaisesti tai verkkoyhteyden välityksellä.

Tapaan asiakkaani lähtökohtaisesti toimistollani Helsingin Viiskulmassa. Istunnot voidaan toteuttaa myös puhelimitse tai videovastaanottoina Skypen ja tältä sivustolta löytyvän Nojatuoli -palvelun kautta.

  Haluan tietää lisää…  Nimi * :

  Sähköpostiosoite * :

  Aihe:

  Kirjoita viesti:

  *Pakollinen tieto

  Terapia ja vanhempainohjaus
  · Yksilöterapia 95 euroa / 45 min (alv 0 %)
  · Pari- ja perheterapia 130 euroa / 75 min (alv 0 %)
  · Vanhempainohjaus 85 euroa / 45 min (alv 0 %)

  Työnohjaus ja konsultaatio
  · Yksilötyönohjaus- ja konsultaatio 85 euroa / 45 min.
  · Ryhmätyönohjaus- ja konsultaatio (4–8 hlöä) 220 euroa / 90 min.
  · Työnohjauspalkkioihin lisätään alv 24 %, ellei kyseessä ole terveydenhuollon työnohjaus, alv 0 %

  Luennot ja koulutukset
  · Hinta määritellään sisällön, osallistujamäärän ja keston mukaan.

  Peruutuskäytäntö
  Peruutukset ja käyntiajankohdan muutokset tulee tehdä viimeistään 72 tuntia ennen sovittua ajankohtaa, muuten sovittu aika laskutetaan. Peruutukset tehdään puhelimitse, p. 040 125 9293.

  Palveluntarjoaja voi perua ajankohdan ylivoimaisen esteen vuoksi esim. sairastumisen takia. Tällöin asiasta ilmoitetaan asiakkaalle viipymättä puhelimitse.

  Laskujen perintää hoitaa Ropo Capital.

  ”Tarvitsetko lisää työkaluja ja osaamista omassa työssäsi?”