Terapiapalvelut suhteessa oleville

Rakkaus ja ystävyys kuuluvat elämän kauneimpiin asioihin. Ne helpottavat elämisen haasteita ja liittyvät jakamiseen: annat jotakin, saat jotakin. Rakkauden ja ystävyyden avulla matka sujuu nopeammin ja keveämmin. Rakkaus ja ystävyys eivät omista, eikä niihin liity ehtoja. Ne eivät perustu pelkoon saati hyväksikäyttöön. Kaiken perustana on luottamus. Rakkaus ja ystävyys ovat jaettua vastuunottoa, yhdessä nauramista ja yhdessä itkemistä – yhteisen historian luomista.

Tärkeät ihmissuhteet ovat avainasemassa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Terapia auttaa löytämään uusia voimavaroja näiden suhteiden vaalimiseen. Ajoittain meille kaikille voi tulla ystävyys-, seurustelu- tai parisuhdesolmuja. Suhteita voivat kuormittaa esimerkiksi erilaiset muutokset, odotukset ja henkilökohtaiset kriisit. Myös työhön, terveyteen, taloudelliseen tilanteeseen tai muiden läheisten ongelmiin liittyvät tekijät saattavat heijastua suhteisiin.

Kaikkia ihmissuhdeongelmia voi purkaa terapiassa keskustelemalla niihin liittyvistä tunteista, peloista, epävarmuuksista ja muista mieltä painavista asioista. Keskustelujen aiheita voivat olla erilaiset vuorovaikutusongelmat, tunne-elämän vaikeudet, kysymykset parisuhteen mielekkyydestä, pettymysten ja loukkausten aiheuttamat ahdistukset  tai vaikeudet suhteen läheisyydessä ja seksuaalisuudessa.

Terapian tavoitteena on auttaa asiakkaita löytämään uusia näkökulmia ja ratkaisukeinoja erilaisiin ihmissuhteiden haasteisiin. Terapeutti voi myös auttaa pitämään keskustelun asiallisena ja kaikkia osapuolia kunnioittavana, kun aiheena on uskottomuus, erotilanne tai työn ja perhe-elämän yhteensovittaminen.

Minulla on pätevyys antaa Kelan tukemaa kuntoutuspsykoterapiaa pari- ja perheterapeuttina. Terapia on aina luottamuksellista, ja terapeutilla on vaitiolovelvollisuus.

Tapaan asiakkaani lähtökohtaisesti toimistollani Helsingin Viiskulmassa. Istunnot voidaan toteuttaa myös puhelimitse tai videovastaanottoina Skypen ja tältä sivustolta löytyvän Nojatuoli -palvelun kautta.

  Haluan tietää lisää…  Nimi * :

  Sähköpostiosoite * :

  Aihe:

  Kirjoita viesti:

  *Pakollinen tieto

  Terapia ja vanhempainohjaus
  · Yksilöterapia 95 euroa / 45 min (alv 0 %)
  · Pari- ja perheterapia 130 euroa / 75 min (alv 0 %)
  · Vanhempainohjaus 85 euroa / 45 min (alv 0 %)

  Työnohjaus ja konsultaatio
  · Yksilötyönohjaus- ja konsultaatio 85 euroa / 45 min.
  · Ryhmätyönohjaus- ja konsultaatio (4–8 hlöä) 220 euroa / 90 min.
  · Työnohjauspalkkioihin lisätään alv 24 %, ellei kyseessä ole terveydenhuollon työnohjaus, alv 0 %

  Luennot ja koulutukset
  · Hinta määritellään sisällön, osallistujamäärän ja keston mukaan.

  Peruutuskäytäntö
  Peruutukset ja käyntiajankohdan muutokset tulee tehdä viimeistään 72 tuntia ennen sovittua ajankohtaa, muuten sovittu aika laskutetaan. Peruutukset tehdään puhelimitse, p. 040 125 9293.

  Palveluntarjoaja voi perua ajankohdan ylivoimaisen esteen vuoksi esim. sairastumisen takia. Tällöin asiasta ilmoitetaan asiakkaalle viipymättä puhelimitse.

  Laskujen perintää hoitaa Ropo Capital.

  ”Rakkaus ja ystävyys eivät omista, eikä niihin liity ehtoja. Ne eivät perustu pelkoon saati hyväksi­käyttöön.”