Yksilöille

Itsenäisyys perustuu turvallisuuden tunteeseen, jonka kautta voi luottaa omiin kykyihinsä ja taitoihinsa rakentaa omannäköistään elämää. Itsenäinen ei ole itsekäs vaan terveellä tavalla riippuvainen muista, joista kantaa vastuuta itsensä lisäksi. Riittävä itsenäisyys on edellytys myös toimiville pari- ja perhesuhteille.

Jokaisella meistä on lukuisia ominaisuuksia sekä erilaisia rooleja, joiden toteuttaminen aiheuttaa välillä haasteita myös omatoimisuuteen tottuneille yksilöille. Lisäksi erilaiset kriisit ja elämänmuutokset saattavat herättää aivan uudenlaisia kysymyksiä, joihin on vaikea löytää vastauksia. Jos niiden pohtiminen yksin alkaa tuntua ahdistavalta ja uuvuttavalta, yksilöterapia tarjoaa turvallisen ja tehokkaan keinon saada apua ja tukea elämänhallintaan.

Yksilöterapiassa voi keskustella vapaasti ja luottamuksellisesti kaikista tunteista, peloista ja muista mieltä painavista asioista myönteisessä ja jokaisen asiakkaan omaa identiteettiä kunnioittavassa ilmapiirissä.

Terapia on aina luottamuksellista, ja terapeutilla on vaitiolovelvollisuus.

Tapaan asiakkaani lähtökohtaisesti toimistollani Helsingin Viiskulmassa. Istunnot voidaan toteuttaa myös puhelimitse tai videovastaanottoina Skypen ja tältä sivustolta löytyvän Nojatuoli -palvelun kautta.

  Haluan tietää lisää…  Nimi * :

  Sähköpostiosoite * :

  Aihe:

  Kirjoita viesti:

  *Pakollinen tieto

  Terapia ja vanhempainohjaus
  · Yksilöterapia 95 euroa / 45 min (alv 0 %)
  · Pari- ja perheterapia 130 euroa / 75 min (alv 0 %)
  · Vanhempainohjaus 85 euroa / 45 min (alv 0 %)

  Työnohjaus ja konsultaatio
  · Yksilötyönohjaus- ja konsultaatio 85 euroa / 45 min.
  · Ryhmätyönohjaus- ja konsultaatio (4–8 hlöä) 220 euroa / 90 min.
  · Työnohjauspalkkioihin lisätään alv 24 %, ellei kyseessä ole terveydenhuollon työnohjaus, alv 0 %

  Luennot ja koulutukset
  · Hinta määritellään sisällön, osallistujamäärän ja keston mukaan.

  Peruutuskäytäntö
  Peruutukset ja käyntiajankohdan muutokset tulee tehdä viimeistään 72 tuntia ennen sovittua ajankohtaa, muuten sovittu aika laskutetaan. Peruutukset tehdään puhelimitse, p. 040 125 9293.

  Palveluntarjoaja voi perua ajankohdan ylivoimaisen esteen vuoksi esim. sairastumisen takia. Tällöin asiasta ilmoitetaan asiakkaalle viipymättä puhelimitse.

  Laskujen perintää hoitaa Ropo Capital.

  ”Jokaisella meistä on lukuisia ominaisuuksia sekä erilaisia rooleja, joiden toteuttaminen aiheuttaa välillä haasteita myös omatoimi­suuteen tottuneille yksilöille.”